20 éves szakmai tapasztalat
Profiesszionális hang- és fénytechnika
Led-es hangulatvilágítás
Falvilágítás, hangulatvilágítás és inteligens lámpák
Széles zenei repertoár
A '70-es évektől napjainkig, a legjobb magyar és külföldi kedvencek
Szertartás hangosítás
Az apró, bár rendkívül fontos "részlet"

Bemutatkozás

novak eskuvoi dj smallSikeres zenés programjaimmal DJ-ként 20 éve szórakoztatom a közönséget. Ez idő alatt rádiós műsorvezetőként is kedvelt műsorokban dolgoztam a mikrofon mögött 12 éven át. Ezért is zavartalan és derűs a kapcsolatom a legkülönbözőbb rendezvények Vendégeivel és a többi résztvevővel. Legyenek ezek a közreműködők a házigazdák, rendezők, műsorvezetők, vőfélyek, fotós és videós szakemberek, vagy akár a média szereplői. Együttműködésem során a megbízóimmal az események kapcsán is a diszkréció elvét követem.

Zenei műsoraimban kellően széles zenei palettával rendelkezem, ezért a legtöbb könnyűzenei stílusban otthonosan mozgok. Ezen alkalmakon bátran választhatod a Pop, Rock, Funky, RnB, Latin, vagy mostani slágerekből álló válogatásokat is.

Lakodalmas (mulatós) zenei blokkot kizárólag az ahhoz illő lakodalmakon az ifjú pár vagy a násznép kérésére szoktam lejátszani.

Az est folyamán lévő kísérő programokat szükség esetén felkonferálom, de a ceremóniamester vagy vőfély szerepét „A suszter, maradj a kaptafánál!” jeligével nem tudom és nem is szeretném átvenni:D

Az ország különböző pontjain lemezlovasként ma is aktívan dolgozok. Ezért nem árulok „zsákbamacskát” bármelyik helyszínen láthatod, hallhatod a programokat, ha valamelyik péntek vagy szombat este felkeresel.

Tags: Novák, Zoltán, hivatásos lemezelovas, esküvő dj, zenekar helyett, tapasztalat, repertoár, mulatós, lakodalmas, diszkréció

Sky Bet by bettingy.com
Demo
 

Professzionális hang- és fénytechnika

Demo
 

Ceremóniahangosítás

Demo
 

Karaoke

Demo
 

Esküvői fotó, videó