Esküvő

Kedves leendő Ifjú Pár!

dj novak eskuvo tanc kicsiA közös életetek egyik legfontosabb eseményére készültök? Az esküvőre és az azt követő lakodalomra? A boldog izgalom mellett egyre több feladat, sőt kihívás vár majd rátok, ahogy a Nagy Nap közeledik. Ezek közül az egyik legfontosabb terhet szívesen leveszem a vállatokról!

A teljesség igénye nélkül említek „néhány” nagyon fontos és izgalmas kérdést, amiben döntést kell, hogy hozzatok! Milyen legyen a meghívó, az esküvői szertartás és az azt követő lakodalmat, vagy ha úgy jobb tetszik az „esküvői party”-t hol bonyolítsátok le? Miként rendezzék be a termet, ki legyen a vőfély, vagy a ceremóniamester? Melyik fotóst és videó operatőrt válasszátok? Ki hová üljön, milyen finomságok legyenek az asztalon? Ezekben a környéketeken élő e területen dolgozó szakemberek valószínűleg gondos segítséget fognak adni.

A mulatság másik nagyon fontos része az ott hallható muzsika! Annak közismertnek, fülbemászónak és talp alá valónak kell lennie!

Én ebben tudok segíteni, mert a ZENE az én világom! Bizonyítékként szolgálhat erre az elmúlt 20 év sikeres DJ és 12 év rádiós műsorvezetői tevékenységem. Válasszátok az én zenei válogatásomat, amit a Ti és a többi jelenlévő kívánságai szerint ott a helyszínen állítok össze! Ezt az alkalomhoz illő hang és fénytechnikával (amit a lehetőségeitek szerint állítunk fel) egészítem ki, hogy minden kedves Vendégetek mosolyogva és önfeledt tánccal tölthesse azt a varázslatos mulatságot!

Tags: hivatásos lemezelovas, esküvő dj, nosztalgia, dj novák, sláger, hangulat, világítás, lagzi, diszkós, lemezlovas, tánc, bulizós, dj pult, lemezjátszó, ceremónia, ifjú pár, mulatság, műsorvezető, házasság, pop, rock, magyar, új zene, twist

Sky Bet by bettingy.com
Demo
 

Professzionális hang- és fénytechnika

Demo
 

Ceremóniahangosítás

Demo
 

Karaoke

Demo
 

Esküvői fotó, videó