Zita És Dénes (2016)

2757 250

Zoli a legjobb választás volt a férjem után ? no, komolyan! Nagyon meg voltunk elégedve vele! Mint Dj is, és mint ember is nagyon jó, hogy őt választottuk.
Mi a zenei megoldást rá bíztuk, szóval nem adtunk listát, hogy csak ezek, és ezek a zenék lehetnek. De volt olyan, amit feltétlen szerettük volna, hogy legyen, azokat is lejátszotta.
Zenébe abszolút NEM beszélt bele, volt ceremónia mesterünk, aki lebonyolította a rendezvényt.
Ami zenéket kértünk, azokat mind jó minőségben megvette, nem pedig letöltötte.
Nekünk például tök pozitív volt, hogy végig táncolt a dj pult mögött, látszott rajta, hogy élvezi!
Nővéreméknek is jövőre lesz az esküvőjük, ők már lefoglalták a nyáron.

 

Lilla és Laci (2016)

lilla laci 250

Mikor az esküvői szervezésbe kezdtünk tudtuk, hogy a lagzi az egyik legmeghatározóbb eleme a zene. Ebben szerintem mindenki egyetért. Határozott elképzelésekkel indultunk neki a keresgélésnek. Biztosak voltunk benne, hogy DJ-t szeretnénk, de kapcsolataink, illetve tapasztalatunk nemigen voltak, illetve, ha voltak is, abban megegyeztünk, hogy ismerőst/havert nem kérünk fel, mert óhatatlanul is elterelődik a kedves barát figyelme, így interneten és esküvő kiállításon kezdtünk el keresgélni. Ismeretlenül viszont nagy rizikót vállal az ember. Zoli egyik kedves kollégáját kértük fel előszór, akivel egy esküvőkiállításon találkoztunk, de neki nem volt alkalmas az időpont, ezért megadta Zoli számát nekünk. Utólag azt kell mondanom, hogy nem is alakulhatott volna ez a történet jobban.

 

Zoli már első találkozás alkalmával nagyon szimpatikus volt. Úgy éreztük, hogy rögtön ránk hangolódott, tudja mit szeretnénk. Mindent letisztáztunk és tudtuk, hogy jó kezekben leszünk. Bármikor kereshettük, még az esküvőt megelőző estén is zaklattam, mert a párom által nagyon nem kedvelt és lemondott nyitótáncból nem engedtem és még egy utolsó pillanatban mégis elküldtem az általunk megvágott zenét Zolinak. Ezt és a gyertyafénykeringőt olyan gyönyörűen lekeverte, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy a rögtönzött tánc hosszabbra nyúlt a tervezettnél. Csak néhány zenestílust küldtem át, hogy milyen zenéket képzeltünk el a vacsora, játékok és a lagzi alatt és Zoli tökéletesen ráérzett arra, hogy mit szeretnénk. Fantasztikus hangulatot teremtett, soha nem volt üres járat. Fiatalok és idősek egyaránt nagyon jól érezték magukat. Sőt barátok és rokonok egybehangzó véleménye az volt, hogy különösen jó hangulatú lagzi volt a miénk és ebben nagyon nagy szerepe volt Zolinak.

A násznép nagy része fiatalokból állt, ezért Ők nagyon élték ezt a felhőtlen buli hangulatot, amit Zoli varázsolt, de még a lagzis zenékhez szokott társaság és idősebbek is –akik valljuk be tartottak attól, hogy DJ-nk lesz – külön dicsérték Zolit és azt üzenték, hogy ilyen jó lagziban még nem voltak. Hiszen ugyanolyan jól hozta a menyasszonytánc hagyományos hangulatát és a buli hangulatot. Lagzis zenék és napi slágerek is elhangzottak és minden jó időben.

Induláskor, többen is parkolóban táncoltak és megszakítva a taxi hívást, visszatáncoltak, mert a kiszűrődő zeneszó visszahúzta Őket (Zoli nagy örömére :) ), de ez volt a legnagyobb dicséret.

Ami még nagyon megmelengette a szívem, hogy felcsendült párom kedvence is, amit korábban Zolinak említettem, hogy szeretném, ha az este folyamán elhangzana, ezt Ö nem felejtette el.

Köszönjük szépen Zoli ezt a fergeteges hangulatot, profizmusod és figyelmességed! Örülünk, hogy téged választottunk és köszönjük, hogy ily módon részese voltál a mi nagy napunknak!

Mindenkinek meleg szívvel fogunk ajánlani!


Lilla & Lac

Domi és Levi (2016.)

domi Levi250Életünk buliját sikerült összehoznunk 2016.június 18-án… Minden adott volt hozzá: egy meleg nyári szombat, hatalmas szabadtéri helyszín, finom ételek, a családunk és a legjobb barátaink. És persze kedvenc zenéink, amik nélkül nem mulattunk volna napfelkeltéig! Köszönjük Dj Novak – nak, aki kérésünkre örömest tört ki a tipikus lagzizenék világából és rakott össze egy olyan szettet, amivel egyedivé, mégis mindenki számára élvezetessé tette ezt a felejthetetlen éjszakát!

Domi & Levi

Zsófi és Zsolti (2016.)

dj novak zsofi zsoltMind a magunk, mind a vendégeink nevében mondhatom, hogy csak ajánlani tudjuk Zolit, fantasztikus bulit csinált az esküvőnkön, egész este tele volt a táncparkett és reggel fél 6-ig táncoltunk. Külön kiemelném, hogy az esküvőt megelőző egyeztetések során is nagyon jó volt vele dolgozni a professzionális hozzáállása, a rugalmassága és a mindig gyors válaszai miatt, ami minden menyasszonynak könnyebbséget jelent a szervezés idején.

Reni És Rajmund (2016.)

reni raji 250Az esküvőnk gyönyörű volt, a vacsi után pedig önfeledt buli kezdődött el. Végre a barátaink is táncoltak, hiszen rengeteg korunkbeli zene szólt. Megszólalt sokak kedvence, így a hangulattal sem volt gond. Csaptunk egy nagy házibulit....:DD

Niki és Krisztián (2015.)

dj novak niki krisztian 2015Az esküvőnk szervezésekor nagy dilemmát okozott nekünk, hogy élő zenét vagy Dj-t válasszunk a szertartás utáni mulatsághoz!
Elmondani nem tudjuk, mennyire áldjuk az eget, hogy Rád esett a döntésünk! Több éves tapasztalodnak és maximális profizmusodnak köszönhetően szenzációs party-t varázsoltál Nekünk! Mindig tudtad mikor, mit kíván a társaság; mikor, melyik korosztály lépett a tánctérre!

Kedves Házasulandók!!!

Amennyiben biztos kézbe akarjátok tudni lakodalmatokat és sokszínű zenére, állandóan mosolygó zenészre vágytok, akkor DJ Novák a megfelelő választás!
Mi utólag is mindent köszönünk Neked!

Emese és Gyula (2015.)

dj novak emese gyula 02 2015"Hála Zolinak, fergeteges hangulatú lagziban, buliban volt részünk az esküvőnkön. Maximális odafigyeléssel választotta a zenéket, így mindenki, kortól függetlenül jól érezte magát. Imádta a násznép! :) Külön kiemelték a vendégek, milyen király volt a Dj."

Ági és Dani (2015.)

dj novak agi dani 2015Hirtelen ötlettől vezérelve bíztuk meg Zolit, hogy zenéljen az esküvőnkön. Szerencsére vállalta. Mi nem igazán szeretjük a mulatóst, a tipikus lagzis zenéket, így mondhatni kicsit speciálisabb elképzelésekkel rendelkeztünk.

Mielőtt eljött volna a nagy nap, összeültünk Zolival megbeszélni, mire is gondoltunk, milyen stílust szeretnénk hallani, összeszedtünk mi magunk is példákat.

Nyugodtan mondhatom: tökéletesen alkalmazkodott mindehhez. Minden esküvőn akad nem várt esemény, hiába igyekszünk megszervezni töviről hegyire. Nálunk ez az esemény a szertartás zenei lebonyolítása volt, amiben Zoli maximálisan helyt állt, rugalmas volt és a segítségével igazán meghitt lett a nagy pillanat. :)

Ezután a lagzi igazi buli volt! Tökéletesen megvoltunk elégedve a munkájával, sőt!

Nem csak a zenéivel, hanem jókedvével is hozzájárult a buli hangulatához. Mondhatom, hogy többet is kaptunk Tőle, mint megbeszéltük, így nagyon hálásak vagyunk Neki és egy percig sem bántuk meg, hogy egy profi segítségét kértük! :) Ajánlom Mindenkinek, aki a megbízható, minőségi munkát szereti és szeretne egy jót bulizni a saját esküvőjén :)

Sky Bet by bettingy.com