Ági és Dani (2015.)

dj novak agi dani 2015Hirtelen ötlettől vezérelve bíztuk meg Zolit, hogy zenéljen az esküvőnkön. Szerencsére vállalta. Mi nem igazán szeretjük a mulatóst, a tipikus lagzis zenéket, így mondhatni kicsit speciálisabb elképzelésekkel rendelkeztünk.

Mielőtt eljött volna a nagy nap, összeültünk Zolival megbeszélni, mire is gondoltunk, milyen stílust szeretnénk hallani, összeszedtünk mi magunk is példákat.

Nyugodtan mondhatom: tökéletesen alkalmazkodott mindehhez. Minden esküvőn akad nem várt esemény, hiába igyekszünk megszervezni töviről hegyire. Nálunk ez az esemény a szertartás zenei lebonyolítása volt, amiben Zoli maximálisan helyt állt, rugalmas volt és a segítségével igazán meghitt lett a nagy pillanat. :)

Ezután a lagzi igazi buli volt! Tökéletesen megvoltunk elégedve a munkájával, sőt!

Nem csak a zenéivel, hanem jókedvével is hozzájárult a buli hangulatához. Mondhatom, hogy többet is kaptunk Tőle, mint megbeszéltük, így nagyon hálásak vagyunk Neki és egy percig sem bántuk meg, hogy egy profi segítségét kértük! :) Ajánlom Mindenkinek, aki a megbízható, minőségi munkát szereti és szeretne egy jót bulizni a saját esküvőjén :)

Sky Bet by bettingy.com