Lilla és Laci (2016)

lilla laci 250

Mikor az esküvői szervezésbe kezdtünk tudtuk, hogy a lagzi az egyik legmeghatározóbb eleme a zene. Ebben szerintem mindenki egyetért. Határozott elképzelésekkel indultunk neki a keresgélésnek. Biztosak voltunk benne, hogy DJ-t szeretnénk, de kapcsolataink, illetve tapasztalatunk nemigen voltak, illetve, ha voltak is, abban megegyeztünk, hogy ismerőst/havert nem kérünk fel, mert óhatatlanul is elterelődik a kedves barát figyelme, így interneten és esküvő kiállításon kezdtünk el keresgélni. Ismeretlenül viszont nagy rizikót vállal az ember. Zoli egyik kedves kollégáját kértük fel előszór, akivel egy esküvőkiállításon találkoztunk, de neki nem volt alkalmas az időpont, ezért megadta Zoli számát nekünk. Utólag azt kell mondanom, hogy nem is alakulhatott volna ez a történet jobban.

 

Zoli már első találkozás alkalmával nagyon szimpatikus volt. Úgy éreztük, hogy rögtön ránk hangolódott, tudja mit szeretnénk. Mindent letisztáztunk és tudtuk, hogy jó kezekben leszünk. Bármikor kereshettük, még az esküvőt megelőző estén is zaklattam, mert a párom által nagyon nem kedvelt és lemondott nyitótáncból nem engedtem és még egy utolsó pillanatban mégis elküldtem az általunk megvágott zenét Zolinak. Ezt és a gyertyafénykeringőt olyan gyönyörűen lekeverte, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy a rögtönzött tánc hosszabbra nyúlt a tervezettnél. Csak néhány zenestílust küldtem át, hogy milyen zenéket képzeltünk el a vacsora, játékok és a lagzi alatt és Zoli tökéletesen ráérzett arra, hogy mit szeretnénk. Fantasztikus hangulatot teremtett, soha nem volt üres járat. Fiatalok és idősek egyaránt nagyon jól érezték magukat. Sőt barátok és rokonok egybehangzó véleménye az volt, hogy különösen jó hangulatú lagzi volt a miénk és ebben nagyon nagy szerepe volt Zolinak.

A násznép nagy része fiatalokból állt, ezért Ők nagyon élték ezt a felhőtlen buli hangulatot, amit Zoli varázsolt, de még a lagzis zenékhez szokott társaság és idősebbek is –akik valljuk be tartottak attól, hogy DJ-nk lesz – külön dicsérték Zolit és azt üzenték, hogy ilyen jó lagziban még nem voltak. Hiszen ugyanolyan jól hozta a menyasszonytánc hagyományos hangulatát és a buli hangulatot. Lagzis zenék és napi slágerek is elhangzottak és minden jó időben.

Induláskor, többen is parkolóban táncoltak és megszakítva a taxi hívást, visszatáncoltak, mert a kiszűrődő zeneszó visszahúzta Őket (Zoli nagy örömére :) ), de ez volt a legnagyobb dicséret.

Ami még nagyon megmelengette a szívem, hogy felcsendült párom kedvence is, amit korábban Zolinak említettem, hogy szeretném, ha az este folyamán elhangzana, ezt Ö nem felejtette el.

Köszönjük szépen Zoli ezt a fergeteges hangulatot, profizmusod és figyelmességed! Örülünk, hogy téged választottunk és köszönjük, hogy ily módon részese voltál a mi nagy napunknak!

Mindenkinek meleg szívvel fogunk ajánlani!


Lilla & Lac

Sky Bet by bettingy.com